Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:06 | 20/07/2024

Febrer 2022 - Treballar amb projectes, la clau per a Viladecavalls

Aquesta legislatura està resultant tot un repte per al nostre ajuntament i per als de tot el país. La pandèmia ens ha marcat el ritme de treball, havent de fer un esforç ingent per tal d’afrontar-la amb la màxima garantia de salut per als nostres veïnes i veïnes.
Quan a la resta de llocs no hi havia mascaretes, en el nostre municipi vam repartir-ne casa per casa. Els nostres espais (carrers, places, escoles, edificis municipals...) han estat desinfectats escrupolosament. Hem donat ajuda i protecció a les famílies més vulnerables i al nostre comerç i entitats, amb subvencions directes i ajuts d’urgència. Tenir un Pla d’Acció Municipal ha permès no perdre de vista, en cap moment, tots els projectes prioritaris: un nou consultori mèdic, un Espai d’Arts Escèniques, un espai per a la gent gran, asfaltatges i millores en carrers i places, entre d’altres. Aquests seran una realitat palpable gràcies a la feina que no s’ha deixat de fer aquests darrers dos anys.
Sorprèn, doncs, el vot en contra dels partits de l’oposició a un pressupost municipal que recull tots aquests projectes essencials per a garantir les necessitats dels nostres veïns i veïnes. Quan un projecte és bo per a tot Viladecavalls ha de ser indiferent qui en tingui la iniciativa.
El «no perquè no» no és fer bona política. #TreballemJuntsxViladecavalls