Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:27 | 25/07/2024

Febrer 2019 - I tu, com ho faries?

Treballar per una bona seguretat viària al poble és una prioritat. Els vilatans hem de poder sentir-nos segurs circulant-hi, tant amb vehicles com a peu. Per això, fer un estudi seriós a l’hora de determinar la situació de contenidors o de quins elements ajuden a reduir la velocitat en llocs on la tendència és a sobrepassar-la és molt important i s’ha de fer de manera acurada.
No cal dir que des de l’Ajuntament es treballa amb diners de tots. Per tant, s’ha d’estar convençut que les solucions que s’hi aporten són les més adients. Els coixins berlinesos (ressalts per als cotxes) que s’han col·locat els darrers mesos —9 a Can Turu (8 d’ells en un tram de 150 metres) i 5 a la zona de la Creueta, amb un cost total d’uns 11.200 euros (IVA inclòs)— són una inversió prou important.
Veient les alternatives que hi ha, i conscients de la importància, nosaltres som partidaris de solucions més definitives i amables per a vehicles i vianants, com ara la creació de carrers «de convivència» o «de prioritat invertida», menys agressius amb els vehicles i alhora més segurs pel que fa als vianants, que passen a tenir preferència en tot el tram.
Construïm junts un Viladecavalls millor!