Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:58 | 25/05/2024

Bústia ciutadana

Feu-nos arribar els vostres comentaris, suggeriments, consultes, recomanacions...
Dades de contacte
Rebre informació amb aquesta sol·licitud Selecciona una de les dues vies de contacte per rebre informació referent a la teva sol·licitud.


 

L'Ajuntament de Viladecavalls us respondrà en català. Si voleu rebre la resposta en una altra llengua oficial a Catalunya, indiqueu-ho al contingut de la vostra comunicació.

 

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable:

El responsable dels tractaments realitzats és l’Ajuntament de Viladecavalls, amb seu al c/Antoni Soler i Hospital, 7-9 08232 Viladecavalls. Telèfon 93 7887141 Web: www.viladecavalls.cat

Finalitat del tractament:

Garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Ajuntament de Viladecavalls, mitjançant la plataforma corporativa www.viladecavalls.cat  Serveis i Tràmits.

Legitimació:

Missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.

Destinataris:

Segons el motiu de la petició aniran adreçades als Serveis de l’Ajuntament de Viladecavalls i/o es comunicaran a altres administracions públiques quan sigui necessari per complir els fins enumerats anteriorment, sempre que hi hagi normativa legal que ho empari. No estan previstes transferències internacionals de dades.

Drets de les persones interessades:

 Dret d’accés, dret a ser informat, dret de rectificació, dret de supressió, dret de oposició, dret de limitació i dret de portabilitat.

Informació addicional:

Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament de les vostres personals al següent enllaç