Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:16 | 13/07/2024

Deixalleria Municipal

Deixalleria Municipal
Descripció
És una instal·lació municipal a disposició del ciutadà per a la recepció selectiva de residus urbans.
Adreça:
Carrer Joan Lluís Vives, 11. Polígon Industrial Can Trias 08232 Viladecavalls
Telèfon:
93 780 98 14
Correu electrònic:
deixalleria@viladecavalls.cat
Horari:
De dimarts a divendres de 9.30 a 13.00 h i de 15.00 a 19.00 h. Dissabtes i diumenges de 10.00 a 14.00 h. Festius tancats

DESCARREGAR FULLETÓ INFORMATIU

El funcionament de la deixalleria municipal ve regulat pel Reglament d'ús i funcionament de la Deixalleria de Viladecavalls (Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, de 2 de març de 2017).

Principalment està orientada als residus especials en petites quantitats (pintures, dissolvents, bateries...), residus voluminosos (mobles, electrodomèstics...), vegetals, runes, així com altres fraccions que es poden recollir selectivament i aprofitar o bé que han de ser tractades per tal de no malmetre el nostre entorn ni afectar a la nostra salut.
Per tant, es tracta d'una instal·lació complementària als contenidors del carrer (paper-cartró, envasos lleugers, matèria orgànica i rebuig), per al foment de la recollida selectiva i la reutilització.

Per accedir a l’equipament cal disposar de la targeta de serveis que es pot sol·licitar a través del següent tràmit: SOL·LICITUD DE LA TARGETA DE LA DEIXALLERIA MUNICIPAL

Per utilitzar la deixalleria municipal s'obtenen beneficis de reduccions fiscals a la taxa d’escombraries . Trobareu més informació aquí.

Deixalleria Municipal

Més info
  • Equipaments