Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:57 | 13/07/2024

Punt d'Informació Jove (PIJ) L'Altell

Punt d'Informació Jove (PIJ) L'Altell
Descripció
L'Altell, és un dels dos punts d'informació jove que tenim al municipi, on la informadora juvenil hi atent els joves d'entre 11 i 29 anys del municipi. Es alhora un espai de punt de trobada dels joves.
Adreça:
Plaça de la Masia de Can Turu, s/n
Telèfon:
607 700 425
Web:
https://www.instagram.com/puntjoveviladecavalls
Correu electrònic:
puntjove@viladecavalls.cat
Horari:
dimecres de 16.30 a 20.00 h

El Punt d’Informació Jove de Viladecavalls és un espai on trobaràs informació, orientació i assessorament perquè trobis totes les respostes a les teves preguntes:  

  • Informació sobre lleure i voluntariat: M’agradaria fer un voluntariat, com puc fer-ho?  Quines activitats per a joves es fan al municipi?  
  • Ensenyament:  Si tens dubtes a l’hora de triar els teus estudis, el Punt Jove et dóna un cop de mà i t’ajuda a decidir: després de l’ESO, què?, cicles formatius, ensenyament no reglat, ensenyaments artístics, beques i ajuts, ensenyament universitari.  
  • Salut:  Salut, sexualitat, drogues,... t’informem de manera gratuïta i confidencial.  
  • Laboral:  On adreçar-me per buscar feina?  Com accedir al servei local d’ocupació  
  • I a més: On puc trobar un/a bateria pel nostre grup?  Què fer si vull marxar fora a estudiar o a treballar?  

També s’organitzen concursos, tallers i xerrades, activitats de lleure i cultura, esport... Si tens un projecte o una activitat en ment, fes arribar la teva proposta al Punt Jove. 

A finals del mes de febrer i principis del mes de març 2021, el Punt Jove va realitzar diverses jornades de visita a l’IES Viladecavalls. En aquesta ocasió, es va informar a l’alumnat què és el Punt Jove i com poden aprofitar aquest servei que disposen al municipi. 

El Punt Jove també treballa braç a braç amb el Servei Local d’Ocupació. En aquesta línia, alguns dimarts de cada mes, el Punt Jove penja a Instagram un recull d’ofertes laborals i dóna a conèixer diferents plataformes per a la recerca de feina.  

De la mateixa manera, també col·labora amb Serveis Socials. 

Interior de L'Altell

  • Equipaments