Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:23 | 13/07/2024

Notificacions electròniques

Les notificacions electròniques són comunicacions oficials de l'Administració, adreçades a la ciutadania, a les empreses i a les entitats, amb totes les garanties legals. Per rebre les notificacions electròniques de l'Ajuntament de Viladecavalls els ciutadans heu de donar la vostra conformitat en el formulari de sol·licitud.

Vull rebre totes les notificacions de l'Ajuntament de Viladecavalls en format electrònic

Com s'hi accedeix?

L'accés a les notificacions electròniques es pot fer una vegada hagueu rebut per correu electrònic (obligatori) o per SMS (opcional) conforme teniu disponible una notificació a la Seu Electrònica pendent de consultar.

Per accedir-hi  cal tenir un certificat digital, com per exemple l'idCAT Mòbil. Doneu-vos d'alta i comenceu a utilitzar-lo de forma immediata!!

Per obtenir més informació sobre certificats digitals podeu accedir a l'apartat de suport de certificats digitals.

 

Com es pot consultar el detall d'una notificació?

La consulta de les notificacions es pot fer des de qualsevol d’aquests canals:

 

Estats d'una notificació

Els estats en què es pot trobar una notificació electrònica són:

  • Dipositada. Estat inicial que es produeix quan l'Administració emet la notificació. Comença a comptar el termini de 10 dies naturals, o 5 dies naturals en cas de notificacions en matèria de contractació pública, i s'avisa al ciutadà pel canal triat al formulari (correu electrònic o telèfon mòbil).
  • Acceptada. La persona interessada ha accedit al seu contingut. S'entén com a practicada a tots els efectes legals i l'administració continua el procediment corresponent.
  • Rebutjada sense accés. Si en el termini dels 10 dies la persona interessada no accedeix al seu espai, s'entén efectuat l'intent de notificació del tràmit i el seu rebuig, i pot continuar la tramitació. S'entén com a practicada a tots els efectes legals i l'administració continua el procediment corresponent.

 

Acceptar o rebutjar una notificació

Quan se us informi per correu electrònic o sms del dipòsit de la notificació disposeu de 10 dies naturals, o 5 dies naturals en cas de notificacions en matèria de contractació pública, des de la posada a disposició per accedir-hi.

 

 

Per més informació del sistema de notificació electrònica podeu accedir a l'apartat de suport de e-NOTUM.