Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:42 | 20/07/2024

Àrea de Desenvolupament Econòmic

Consum

Consum és un servei d’assessorament a la ciutadania en matèria de defensa de les persones consumidores i usuàries. Des del servei vetllem per informar i comunicar als consumidors i usuaris per tal que puguin exercir els seus drets i deures.

Economia i Hisenda

El Servei d'Economia desenvolupa la gestió econòmica, pressupostària, tributària, financera i interventora de l'Ajuntament de Viladecavalls.

Comerç, Mercat i Fires

El Servei de Comerç dóna suport a l’activitat comercial de Viladecavalls perquè ofereixi als consumidors la millor oferta possible, i als comerciants totes les oportunitats de negoci. El comerciant té a la seva disposició tota una sèrie de serveis i eines per a la millora contínua del comerç local.

Promoció Econòmica

El Servei de Promoció Econòmica, és un servei d'atenció personalitzada per a les empreses i emprenedors de Viladecavalls. El coneixement mutu i la cooperació entre l’empresariat i l’administració i altres agents del territori ha de propiciar les sinergies que millorin la gestió municipal i la competitivitat de les empreses locals.

Ocupació

El Servei a l’ Ocupació té com a objectiu millorar la capacitat d’inserció laboral de tots aquells ciutadans i ciutadanes en situació d’atur o que vulguin millorar la seva situació laboral.