Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:00 | 17/06/2024

Governació i Seguretat Ciutadana

La Policia Local és el cos de seguretat més proper als ciutadans i ciutadanes i coneixedor de les especificitats pròpies del municipi, la qual cosa ens permet dotar-nos d’una visió estratègica i transversal de les necessitats existents per a poder anticipar-nos i preveure accions que permetin assolir el nostre principal objectiu d’assegurar el lliure exercici dels drets i llibertats de la ciutadania de Viladecavalls.

Què fem?

Les activitats de la policia local es centren principalment en la seguretat ciutadana, el trànsit i la seguretat viària i el treball de proximitat.

Per donar una millor resposta a la ciutadania treballem amb permanent coordinació amb el cos de Mossos d’Esquadra. També ho fem de forma integrada i coordinada amb la resta de serveis municipals: urbanisme, serveis tècnics, serveis socials, etc.


Què oferim?

La policia local tenim competències al nostre terme municipal en matèria de:

  • Trànsit i mobilitat: investigació d'accidents de trànsit, disciplina viària, programes, plans i campanyes, entre altres
  • Seguretat Ciutadana. Servei de Patrulla, atenció d’alarmes, entre altres
  • Convivència i policia administrativa: inspeccions i tramitació de denúncies, compliment de les ordenances municipals, entre altres
  • Policia assistencial: atenció ciutadana, assistència a les víctimes, protecció de menors


A qui ens adrecem?

Al conjunt de la ciutadania en general, altres administracions i altres institucions, i com a servei intern, als departaments i òrgans municipals.


Plans i projectes

Actuacions relacionades


Dades de contacte

POLICIA LOCAL
ÀREA DE PRESIDÈNCIA / ALCALDIA
Carrer Orenetes núm. 41 (al costat del aparcament)
08232 Viladecavalls
Telèfon: 93 733 07 07
Adreça electrònica: viladecavalls@viladecavalls.cat
Horari: de dilluns a divendres de 08.30 a 14.00 hores


Equipaments