Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 02:31 | 20/07/2024

Àrea de Serveis a les Persones

Benestar Social

El Servei de Benestar Social són el conjunt coordinat d'actuacions municipals orientades a millorar el benestar social de la ciutadania mitjançant la prestació de serveis d'informació, atenció i suport personal. L’objectiu és garantir les necessitats socials bàsiques de les persones en el manteniment de la seva autonomia personal.

Cultura

El Servei de cultura de l’Ajuntament de Viladecavalls, és el que té com a objectiu gestionar, organitzar i promoure qualsevol activitat d’àmbit cultural que es realitza al municipi. Donem suport a totes les entitats culturals del poble, fomentant les seves iniciatives i activitats. Aquest servei també vetlla per conservar el patrimoni cultural de Viladecavalls, i facilita l’accés de la ciutadania al món cultural tot habilitant els serveis i recursos necessaris.

Esports

El Servei d’Esports és el que fomenta i promou la pràctica esportiva als ciutadans i ciutadanes, per a que gaudeixin d’una millor qualitat de vida, oferint una proposta esportiva basada en l’oci i la salut. També s’encarrega de la gestió esportiva del municipi, col·labora amb d’entitats i garanteix el bon funcionament d’instal·lacions i equipaments esportiu.

Educació

El Servei d’Ensenyament és el que treballa per oferir una oferta educativa de qualitat donant suport a la ciutadania i organitzant activitats educatives, gestionant els equipaments, projectes i serveis educatius.

Salut Pública

El Servei de Salut Pública és l’encarregat de la gestió dels aspectes de protecció i promoció de la salut per a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de Viladecavalls.

Joventut

El servei de joventut és el que té per objectiu concretar, planificar i articular el Projecte de les activitats de Joventut orientades a donar resposta a les necessitats dels joves del municipi en matèria d’assessorament, informació i orientació en diferents àmbits presents a la vida del jove. Persegueix també establir un vincle amb els joves per recollir les seves demandes i necessitats.

Biblioteca

El Servei de Biblioteca és el que vol garantir l’accés a la cultura, la informació i el coneixement a tota la ciutadania, posant a la seva disposició un fons adequat que doni resposta a les necessitats i interessos informatius, formatius i de lleure dels ciutadans. La Biblioteca està oberta a tothom de forma gratuïta i és un punt de trobada per a les persones de totes les edats.

Igualtat de gènere

El Servei Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere té per objectiu aconseguir una societat fonamentada en la igualtat d’oportunitats per a tothom i sense cap mena de discriminació. Treballem per aconseguir un municipi igualitari entre homes i dones, lliure de violència masclista i amb perspectiva i transversalitat de gènere.