Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:52 | 25/07/2024

Deixalleria Municipal

El Servei de Deixalleria Municipal té la funció de gestionar els residus especials en petites quantitats, residus voluminosos, vegetals, runes, així com altres fraccions que es poden recollir selectivament i aprofitar o bé que han de ser tractades per tal de no malmetre el nostre entorn ni afectar a la nostra salut.

DESCARREGAR FULLETÓ INFORMATIU

Què fem?

Principalment està orientada a la gestió dels residus especials en petites quantitats (pintures, dissolvents, bateries...), residus voluminosos (mobles, electrodomèstics...), vegetals, runes, així com altres fraccions que es poden recollir selectivament i aprofitar o bé que han de ser tractades per tal de no malmetre el nostre entorn ni afectar a la nostra salut.
Per tant, es tracta d'una instal·lació complementària als contenidors del carrer (paper-cartró, envasos lleugers, matèria orgànica i rebuig), per al foment de la recollida selectiva i la reutilització.

El funcionament de la deixalleria municipal ve regulat pel Reglament d'ús i funcionament de la Deixalleria de Viladecavalls (Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, de 2 de març de 2017).


Què oferim?

Els serveis que oferim són:

  • Gestionem els residus municipals que no es poden dipositar a les rutes diàries de recollida per les seves característiques de dimensions, poder contaminant, etc. (per ex. Pintures, aparells elèctrics, piles, ferralla, etc.)
  • Tramitem les sol·licituds de targeta de serveis per accedir a la deixalleria municipal
  • Informem les sol·licituds de la deducció de la taxa d’escombraries domèstica per ús de la deixalleria i per auto compostatge casolà

A qui ens adrecem?

A la ciutadania en general, així com col·laborem amb entitats d’àmbit ambientalista o naturalista, col·laborem de forma transversal amb els altres departaments del Consistori i assessorem als òrgans municipals.


Dades de contacte

SERVEI DE DEIXALLERIA MUNICIPAL
ÀREA DE TERRITORI
Carrer Joan Lluís Vives, 11. Polígon Industrial Can Trias
08232 Viladecavalls
Telèfon: 93 780 98 14
Adreça electrònica: deixalleria@viladecavalls.cat
Horari: de dimarts a divendres de 9.30 a 13.00 h i de 15.00 a 19.00 h. Dissabtes i diumenges de 10.00 a 14.00 h. Festius tancats.


Equipaments


Observacions

Per utilitzar la deixalleria municipal s'obtenen beneficis de reduccions fiscals a la taxa d’escombraries . Trobareu més informació aquí.